Consument-Portaal

Hoe werkt het?


Producten direct bij de boer kopen was nog nooit zo makkelijk! De meeste boeren in ons land staan geregistreerd op dit platform,dat gevuld is met heerlijke boerderijproducten. Altijd vers van de boer. Dit zijn boeren dat hun vak met liefde en passie uitvoeren, met respect voor omgeving, dier en gewas. Dat levert smaakvolle producten op. Daar laten we heel Nederland graag van proeven. Op het online platform van De Lokale Boer kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Meteen na het invoeren van je postcode, tref je de dichtstbijzijnde boeren in jou regio, waardoor je voldoende keus hebt om te kiezen wat je zelf wilt.

Het concept van DeLokaleBoer is transparant. Wij streven om burgers van verse producten te voorzien van onze eigen prachtige Nederlandse bodem. Dit houdt in dat de producten vers van het land bij de consument terechtkomen. De producten zijn volledig vers, smaakvoller en onbewerkt. Je bestelt je eigen producten naar wens, rekent af en de rest kan je aan ons overlaten. Al met al bannen we tussenhandel uit via dit platform en staat de verbinding tussen boer en consument centraal.


Hoe werkt het?

1

Locatie invoeren

Voer je postcode in om te zien welke boeren bij jou in de buurt zitten.

2

Kies je boer en product

Scroll door het overzicht van de beschikbare boeren.

3

Betaal en kies voor bezorgen/afhalen

Betaal online en geniet van je bestelling!Wat levert dit op?

Verse producten uit jouw eigen regio.

Weet jij waar je eten vandaan komt? Dit is altijd duidelijk bij lokale producten rechtstreeks afkomstig van de boer. Altijd vers en tevens een verantwoorde, duurzame keuze.

Een zeer acceptabele en eerlijke prijs.

Je koopt verse, onbewerkte producten en je weet tegelijkertijd waar het vandaan komt. De boer krijgt een veel eerlijkere prijs, omdat er geen sprake van tussenhandel is. Tevens is de prijs voor de consument zeer aantrekkelijk.