Boeren-Portaal

Hoe werkt het?


De combinatie boer en IT zijn op dit moment heel erg van elkaar gescheiden. Wij bieden een oplossing door de boer en IT met elkaar te verbinden middels het platform van DeLokaleBoer, waar de consument kan filteren op basis van locatie en categorisering. Het wordt voor de consument heel makkelijk om te zien waar zijn/haar geschikte boer te vinden is voor het product waar hij/zij naarstig naar op zoek is. De producten kunnen van uw boerderijerf opgehaald worden of er kan gekozen worden om deze thuis te laten bezorgen.

DeLokaleBoer is een platform met een groot bereik waar u als boer uw producten 24/7 kunt verkopen zonder heisa. De boer kan makkelijk een account aanmaken aan de hand van zijn/haar eigen voorkeuren. U heeft de mogelijkheidom uw eigen producten zelf op een slimme- en makkelijke manier te publiceren op het platform door een aantrekkelijke foto van het product te uploaden, samen met een simpele omschrijving en de prijs van het desbetreffende product. De consument kan zo zijn/haar producten binnen handbereik bestellen zonder in aanraking te hoeven komen met veel mensen. Al met al geven wij de boeren in Nederland een eigen stem in de moderne wereld.Hoe werkt het?

Registreer als boer via het kopje “Boer - Registreren” Log in met uw gegevens en maak vervolgens een account aan via het Boeren-Portaal Selecteer een subscriptiepakket Voeg uw producten toe aan uw account en geef informatie naar eigen voorkeur Sla uw profiel op Uw profiel zal zichtbaar zijn op de website van DeLokaleBoer


Wat levert dit op?

U biedt Nederlandse burgers de kans om verse en lokale producten te consumeren tegen een zeer schappelijke prijs.

U kunt de overschotten van uw oogst kwijt en de derving kan hierdoor beperkt worden.

U hoeft niet meer te luisteren naar tussenpersonen en u kunt zelf de verkoopprijzen voor uw producten bepalen.

Het platform van DeLokaleBoer is zeer gebruiksvriendelijk voor iemand die geen sterke technische aanleg heeft.